IMG NAVAN3
Tilbake

NAVAN S30: Legg listen høyere for eventyr på åpent hav

Tøy grensene for hvordan en førsteklasses seileopplevelse kan se ut med denne splitter nye NAVAN S30. Den er designet for den eventyrlystne, med åpen midtkonstoll som kombinerer de nyeste innovasjonene og teknologiene, med komforten, bekvemmeligheten og ytelsen du ønsker.

Det slanke dobbelskroget og aggressive omvendte skipskjøldesignet skjærer gjennom med sin dynamiske sporty profil, og avrundes med S30s toppsidedesign. Finn skygge for sommersola under en T-top av glassfiber, med integrerte akrylvinduer og stangholdere, eller legg deg på den store solsalongen i forstevnen, med gangbroer på hver side av roret for å komme dit.

Led båten ved roret hvor hen du måtte ønske, med polstrede seter bak den rammeløse frontruten. Når du ikke er i bevegelse, kan du bli med i samtalen i cockpiten ved å snu setene, samtidig som du avdekker det fullt utstyrte kjøkkenet innenfor. Server mat og drikke, både varm og kald, fra byssens iskasse, kjøleskapsskuffer og platetopp, før du lukker det bort for å reise videre.

Når det er på tide med en pause, har NAVAN S30 din komfort i tankene. Ta turen under dekk for å slappe av i den klimakontrollerte dobbelkahytten, som er elegant opplyst med en LED-lyslist, sidebelysning og naturlig lys fra store takvinduer. Nyt det luksuriøse utseendet og følelsen til diamantmønsteret, som forener forstevnen, akterstevnen og kahytten.

Naviger med selvsikkerhet til favorittstedene dine med doble Simrad NSX-skjermer, tem bølgene med Zipwake, eller manøvrer presist med JPO ved roret. Og velg fra kraftalternativer opptil 600 HK fra doble Mercury-motorer. NAVAN S30 er den førsteklasses cruisingbåten du trenger for å reise lenger med de du er glad i. Se premieren på Cannes Yachting Festival i september i år.

S30